De VR-training ‘Omgaan met emotie en agressie’ is een samenwerkingsverband tussen;

Ddact Training & Advies

Deniz Dogan van Ddact Training & Advies heeft zich gespecialiseerd op alle gebieden rondom het thema emotie en agressie. Laagdrempeligheid en een veilige sfeer zorgen ervoor dat mensen in hun kracht komen te staan. Bij zijn trainingen hecht Deniz veel waarde aan de vertaling van theorie naar geloofwaardig handelen in de praktijk.  Op deze manier sluit hij zo nauw mogelijk aan op de realiteit van de deelnemers.

Cas Ketel

Cas Ketel studeerde in 2015 af als Industrieel Ontwerper met een onderzoek naar de impact van virtual reality (VR) op empathie. “VR is voor mij een tool om mensen verder te helpen. Met VR  kun je mensen laten ontsnappen naar een andere wereld of in de schoenen van een ander laten staan. Dat biedt ook kansen op het gebied van training.”

Professionals Q’lub

De Professionals Q’lub helpt professionals om hun kennis te verbreden en te verdiepen, zodat ze nóg succesvoller worden in hun werk. Daarvoor bieden we een uitgebreid en interactief trainingsprogramma. We maken daarbij gebruik van de nieuwste technologieën, zoals e-learning en virtual reality (VR), waardoor het nieuwe leren ook leuker wordt.